Recent Reviews

4.5 stars out of 176 reviews

Tom Petes1 week(s) ago

Delivery:

Food:

perfect op tijd geleverd. Normaal zeer tevreden over het eten. Echter vandaag echt niet. Geen idee wat er gebeurd was met de macaroni 4 kazen. Onderin bakje zat en dikke laag olie, bovenste helft eetbaar, onderste niet. Ongeveer vol bord olie op bodem!
Ives Devroey1 week(s) ago

Delivery:

Food:

Anoniem1 week(s) ago

Delivery:

Food:

Heb reeds meerdere malen besteld bij Meridin en was steeds tevreden. Echter gisteren was ik ontzettend teleurgesteld. Er lagen amper ingrediënten op mijn pizza ????????????- kaas was wel in overvloed aanwezig. Jammer jammer jammer!!!
Klaartje Iserentant 1 week(s) ago

Delivery:

Food:

Lekker
Anneke schroyens 1 week(s) ago

Delivery:

Food:

Kapsalon was erg lekker vond mijn man, juist perfect van sambalsaus. Niet te pikant maar juist in goede balans. Het lookbrood had ik voor de eerste keer bij jullie besteld en ik ben aangenaam verrast! Erg lekker! Dank u wel
Anoniem1 week(s) ago

Delivery:

Food:

De pizza scampi was weer superlekker. Altijd een tevreden klant ????
Ives Devroey02-11-2023

Delivery:

Food:

Delia27-10-2023

Delivery:

Food:

Het is altijd lekker maar deze keer was het echt perfect. De lookbroodjes waren perfect gebakken, ze hadden goed veel salami en kaas op gedaan. Ook de pide was super.
Anoniem22-10-2023

Delivery:

Food:

Had gevraagd zo snel mogelijk 75 min moeten wachten voor 1 pizza en feitje ,pizza was niet te eten ,diepvries pizza is nog beter schande ,fritten zagen bruin en vettig ,nooit meer deze keer moet sluiten dikke nul
Kris L'Enfant05-10-2023

Delivery:

Food:

Powered By:

Address

Merdin 2 Rotselaar
Rotselaar
Stationsstraat 7
3110  Rotselaar
Tel.: 016566993